Personlig trening

En personlig trener (PT) er din fagperson innenfor trening og livsstil. En PT jobber sammen med deg for at du skal nå dine mål, enten det er styrke, vektreduksjon eller lindring av plager/ smerter. Aktiv365 benytter kun sertifiserte personlige trenere. Når du trener med PT kan du bestemme om du ønsker å kjøpe klippekort på 60minutters økter, eller 30 minutter.
Personlig trener i Yoga
Vi tilbyr private yogatimer med sertifiserte yogainstruktører. Få hjelp til å tilpasse din yogapraksis til deg og din kropp, enten du er ny til yoga eller har prakktisert lenge. Ta kontakt med ditt senter, eller yoga@aktiv365.com
Kroppsanalyse
En kroppsanalyse måler din kroppssammensetning. Den gir blant annet et estimat på hvor stor andel muskel- og fettmasse kroppen din består av, samt fordelingen av fett og muskelmasse i kroppen. Kroppsanalyse er et nyttig verktøy både for å se status, samt å følge fremgang over tid. 
Makspulstest

Våre personlige trenere kan utføre maxpulstest. En maxpulstest er nyttig for de som trener med pulsklokke og skal jobbe i ulike pulssoner. Maxpuls vil endres med alderen.

For timebestilling eller spørsmål, kontakt PT- ansvarlig på ditt senter

 

 

Arna
ingerlise@aktiv365.com

 

Bønes
lars@aktiv365.com

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler