Studiolappen!

Trygg trening for ungdommene(13-15 år)

 

Vi tilbyr i første omgang kun 30 medlemskap pr senter og har kapasitetsgrense på hvert senter. Vårt senter på Paradis har allerede fullt for dette, men kontakt gjerne et av våre andre sentre for å høre med om tilbudet til ungdommene! 

 

Hva er studiolappen?

For å kunne trene på egenhånd hos oss på Aktiv365 , må alle mellom 13 og 15 år ta studiolappen.

Studiolappen et program med tre økter, som ungdommen gjennomfører med en PT (Personlig Trener). Hensikten er å tilegne ungdommen trygg og nødvendig kompetanse for å kunne trene på egenhånd. Målet er å kvalitetssikre og tilrettelegge en plan hvor de under 15 år skal sitte igjen med en mestringsfølelse innenfor ulike treningsmetoder.

På Studiolappen skal ungdommene gjennomgå ulike typer for kondisjonstrening og styrketrening i både sal (GT) og studio. Vi er opptatt av holdningsskapende aktivitet, sunn og god treningskultur og «ren» trening. Vi vil allerede på første møte sammen med ungdommene og foreldrene snakke litt rundt hva det vil si at Aktiv365 samarbeider med Antidoping Norge og at vi er et «Rent senter».

Forskning de senere år viser oss at mange ungdom dropper ut av organisert og frivillig idrett. To av de viktigste årsakene er prestasjonsfokus og manglende tilpasset treningstilbud. Vi ønsker å tilby tilrettelagt trening med veldokumentert treningsmetoder for ungdommene. Det skal være en prestasjonsfri sone hvor fokuset skal være på ungdommenes naturlige utviklingsnivå, egen mestringsfølelse og motivasjonsdrivere. 

Studiolappen og vårt treningstilbud skal ikke være en konkurrent til lokale idrettslag og annen organisert idrett, men heller en aktiv samarbeidspartner og et supplement. Vi ønsker å se på oss selv som et sikkerhetsnett hvor vi kan fange opp de ungdommene som likevel av ulike grunner velger å slutte med organisert idrett.

 

 

Pris: 1800,- kr for studiolappen som inkluderer 3 timer med personlig trener

Deretter pris pr mnd 299,- 

Årlig admin tilkommer 299,- måneden etter innmelding 

3 mnd binding

 

Kontakt oss og velg ditt senter for mer info og booking

Kontakt

 

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler