Aktiv365 Xpress Os

Aktiv365 Xpress er våre ubemannende treningssentre. Du velger selv om du ønsker medlemskap med, eller uten bindingstid. Medlemskapet starter du selv, og vi sender deg kort i posten. Adgang til senteret har du umiddelbart etter innmelding ved å bruke inngangsfunksjonen i vår APP

Du trener for kun kr 275,- pr mnd (12 mnds avtale), eller til kun kr 339,- pr mnd uten bindingstid. Kortavgift 250kr tilkommer alle nye avtaler. Du velger hvilket treningssenter som blir ditt hovedsenter, men du får uansett tilgang til alle våre Xpressentre (Kråkenes, Kokstad, Søreide og Os). Aldersgrense på våre Xpress-sentre er 16 år. Vaktgebyr (250kr) belastes i juli måned som en årsavgift.

 

Bli medlem

Treningssenteret er døgnåpent, 365 dager i året!

Velkommen til Aktiv365 Xpress sitt treningssenter på Os. Vi tilbyr flott og delikate lokaler med god plass til kondisjon og styrketrening. Treningssenteret er døgnåpent, 365 dager i året, så du kan med andre ord trene akkurat når det måtte passe deg til en meget hyggelig pris.

Vi har investert i markedets beste utstyr innenfor både kondisjon og styrketrening, i tillegg har vi satt av god plass til flotte garderober. Anerkjente Gymsport står som leverandør av kondisjon og styrkeapparater, du kan med andre ord føle deg trygg på at du trener med det aller beste utstyret når du er på trening på Aktiv365 Xpress Os.

Kontakt oss:
 post@aktiv365.com
55 52 05 00

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler