Yogainstruktører i Aktiv365

Kristen Steiner

Kristen oppdaget bikram yoga etter en ryggskade og har vært hektet siden. Hun har tatt yogautdannelse i Santa Barbara, California og er sertifisert gjennom Evolation Yoga, samt barneyoga. Hun er opptatt av meditasjon og praktiserer transcendental meditasjon daglig. Hun er opptatt av at deltakerne skal ta det rolig og lytte etter kroppen, yoga er noe vi kan drive med livet ut og vi kan derfor ta det rolig. 

Anita Fuglseth

Anita har praktisert mange former for yoga. Hun har Yin-utdannelse samt 200 timer Yogaworks-utdannelse (Blanding av Ashtanga og Lyengar-yoga)  I tillegg en rekke kurs og workshops. Hun ønsker å formidle at yoga er en måte å være i verden på. Yoga kan bidra til en indre ro, samtidig som at kroppen blir smidigere, mer fleksibel og sterkere.  

Camilla Carlsen

Camilla underviser i yin, flow/varm yoga, restorativ, barne yoga og hot 26+2. Hun er stor tilhenger av det myke og det rolige og ta tiden tilbake. Yoga har endret livet mitt til det positive og er glad for at hun oppdaget yoga til riktig tid i livet. Elsker å undervise ulike yoga former, alt fra det mykeste til det hot’este, fra de minste til de eldste. Sees i yogarommet, Namaste!

Ane Dirkson

Ane har tatt sin grunnutdannelse i yoga i regi av SATS og bygget på med kurs innen meditasjon,  Klassisk Yoga, Ashtanga, Kundalini, Iyengar, Hot Yoga, Yin. Hun har i flere år vært i SATS sitt kompetanseteam og utdannet andre yogainstruktører og underviser nå i Aktiv365 sine Yoga og Yin klasser. Klassene hennes skal være et fristed og et pusterom ifra daglige krav og mål som vi omgir oss med. Her kan du komme som du er og la pusten og din egen kropp bestemme tempoet. Det jobbes en del med hands-on assistering og berøring for å kunne gi deltakerne en dypere kontakt med de ulike posisjonene.

Henriette Isdahl

Henriette ble introdusert for yoga gjennom en naprapat og har vært hektet siden. Etter noen år med yogatrening reiste hun til Evolation i Santa Barbara for å ta sin yogautdannelse. Yogautdannelsen har gjort store forandringer i hennes liv. Hun underviser blant annet i yin, bikram og klassisk yoga. Hun formidler det fysisk og mentale på en lun og humoristisk måte. 

Ingunn Tangerås

Ingunn har bakgrunn som fysioterapeut, mellomfag idrett, og er instruktør i en rekke ulike timer, herunder bodybalance og yoga. Innenfor yoga er hun utdannet i Global yoga (yin og TT 100) og Mediyoga. Yoga passer for alle og er et fint supplement til annen trening. Enten man praktiserer det mye eller lite vil det gi bedre ro i hverdagen uten at man må snu livet opp ned.

Svanhild Hausberg

Svanhild har siden hun startet med yoga vært hektet på det og trives godt med kombinasjonen av de ulike formene for yoga. Yogautdannelsen hennes er fra Evolation Yoga. Hun trives med å instruere i yoga, noe som gir henne mer glede, fleksibilitet, tålmodighet og indre ro også i eget liv. Hun ønsker å formidle sine egne positive opplevelser til sine deltager under timene, og lar de oppleve ro og stillhet. Dette kombineres med øvelser som gjør oss sterkere, smidigere, og fleksible.

Janicke Sjursen Nyheim

 Jannicke har en allsidig bakgrunn innen helse og trening. Startet som personlig trener og kostholdsveileder. Siden ble det mer Yoga. Hun har Yogautdanning fra bla Global  Yoga, har tatt Yin, Restorative og Yoga Nidra Teacher training. Hun underviser i Yin, Restorative, Yoga Nidra Hot yoga, Klassisk Yoga, Yoga Small group og en til en Yoga. Yoga er en allsidig treningsform som passer alle. Skynd deg sakte, å kjenn endringene underveis. Vi er hele tiden i endring, og Yoga kan møte deg der du er. Din kopp din yoga.

Lene Selvig Nesse

Lene er Internasjonalt sertifisert som yogalærer gjennom YogaWorks International, samt Just Breath sertifisert. Underviser forskjellige sjangre innen yoga, fra yin til yang. Lene elsker å kunne dele yoga lidenskapen med andre. Målet er å forene kropp og sinn, lande og jorde oss sammen på matten. Hennes fokus er pust, og pustens egenskaper for kropp, sinn og sjel. Ønsker å hjelpe utøverne til også  være den beste utgaven av seg selv. 

Maya Merete Mork

Maya elsker å dele sine yogakunnskapene med andre, og er fylt med respekt og undring for hvert enkelt menneske sin kapasitet til endring. Målet hennes med yoga er å hjelpe folk til å være mer til stede i sitt eget liv og komme i kontakt med pusten. Pusten som er så viktig for å få til å stresse ned i hverdagen og bli mer til stede i livet. Samtidig liker hun at det ikke bare blir pusting og avslapning, men at man får brukt kroppen i yogatimene. Hun underviser i klassisk yoga, yoga flow, kundalini yoga og yin yoga.

John Siglen

John begynte med Yoga allerede som 17åring og har blitt mer og mer hekta, og spesielt i varme timer.  Han har kurs i Les Mills BODYBALANCE og har senere tatt både kurs i Hot Yoga og Pilates, samt å ha PT utdannelse. Har 200H sertifisering frå Global Yoga, som innhold blant annet GlobalYin og Global Power(PT). Han underviser i Hot Yoga, Hot Stretch, YogaFlow, Yin, Pilates, YangYin og BODYBALANCE. "Yoga passer for alle. Lytt til deg sjølv, føl, kjenn etter og finn deg sjølv i yogaen.» 

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler