SYKKEL 45
Denne klassen er en 45 minutters kondisjonsøkt på sykkel. Bygges vanligvis opp mot to pulstopper. Musikk og terreng vil variere. Løypeprofil brukes for å illustrere veksling mellom høy og lav treningsintensitet. Du bestemmer selv hvilken motstand du vil ha på sykkelen, dette er derfor en time som passer for alle.

SYKKEL 55
Denne kondisjonsklassen varer i 55 minutt. Løypeprofil brukes for å illustrere arbeidsperioder og intensitet underveis. Instruktøren vil gjøre alt for å gi deg en effektiv treningsøkt på sykkelen. Musikk og intervallengde vil variere. Det er en fordel å ha pulsbelte.

SYKKEL INT
Klassen fokuserer på kondisjon gjennom arbeidsøkter med varierende intensitet. Intervallenes lengde varierer. Løypeprofil brukes for å illustrere veksling mellom høy og lav treningsintensitet. Variert musikk og inspirerende instruktører vil motivere deg til å gi alt. Det er en fordel å ha pulsbelte.

SYKKEL 4X4
Denne klassen er lagt opp etter 4X4 intervallprinsippet. 4 intervaller av 4 minutters varighet. I intervallene jobber vi med puls mellom 85-95% av makspuls. Gode pauser innimellom (70-75%) gjør at du samler krefter slik at du får tatt ut alt i arbeidsperiodene. Dette er effektiv kondisjonstrening på sykkel!

SYKKEL 30
Denne klassen er en 30 minutters effektiv kondisjonstrening på sykkel. Du styrer selv intensiteten etter anbefalinger fra instruktør som er klar til å ta deg med gjennom variert terreng. Hvis du er ny på sykkel kan introen i forkant være lur å få med seg.

SYKKEL INTRO
Instruktøren vil her gå gjennom innstillinger på sykkelen og ulike teknikker som blir brukt under timen. Introen anbefales om du ikke har vært på sykkeltimer tidligere, eller ønsker å friske opp teknikken. Små tips vil gi deg en enda bedre opplevelse på sykkelen.

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler