Kondisjon- og styrketrening

Tilbake til oversikt over gruppetrening

PULS 30 
Vil du trene til tøff, drivende musikk uten å tenke trinn? Da er dette timen for deg. Denne kondisjonsøkten passer for alle som vil ta ut det lille ekstra!

PULS 45
Vil du trene til tøff, drivende musikk uten å tenke trinn? Da er dette timen for deg. Denne kondisjonsøkten passer for alle som vil ta ut det lille ekstra! Avsluttes med kort sekvens styrke uten vekter.

CARDIOSTEP
Kjapp og effektiv kondisjonstrening som kan kombineres med andre timer. Hver låt har sin egen koreografi. Trinnene er enkle og dette gjør at du kan fokusere på å få maksimalt utbytte av treningen.

STEPSTYRKE INT
Dette er en økt der du jobber både på step, på gulv og med styrke. Det er en klasse med høy intensitet, og instruktøren vil inspirere deg til å yte det lille ekstra for å få maks ut av treningsøkten. Her blir det god musikk, enkle trinn og treningsglede!

ZUMBA
Gjør deg klar til å riste løs! Zumba er inspirert av latinamerikansk musikk og når man kombinerer det med enkle og morsomme dansetrinn så blir det en suksess. Zumba passer for alle. Du får brukt hele kroppen og hver time er en fest! Join the party!

CARDIODANCE
Liker du å dans, aerobic, god musikk, god stemning og en god treningsøkt...? Da må du få med deg denne timen. Du trenger ikke å ha danset før. Let´s dance!

HIIT
Høy intensitets intervalltrening! Her veksler vi mellom mølle og styrketrening i ulike intervallperioder.  Møt ferdig oppvarmet.

STEPSTYRKE
Dette er en kombinasjonstime som passer for alle. Vi starter med kondisjonstrening med trinnkombinasjoner på stepkasse, etterfulgt av 30 min funksjonell styrketrening. Vi bruker manualer, strikk eller egen kroppsvekt i styrkedelen. Inspirerende instruktører setter sitt eget preg på timen gjennom trinnvalg og musikk.

PULSSTYRKE INT
Denne timen kombinerer både kondisjon og utholdende styrke! Vi veksler mellom enkle steg og øvelser på pulsdelen og styrkedelen inneholder funskjonelle øvelser for hele kroppen. Dette er en intarvallbasert time hvor instruktøren veksler mellom puls og styrke gjennom hele timen.

STYRKE
Dette er en styrketime som passer for alle! Fokus på timen er funksjonelle øvelser for hele kroppen. Vi bruker vektstang, skiver og egen kroppsvekt. På denne timen har du mulighet til å ta deg helt ut eller du kan som nybegynner starte med lav belastning. Effektiv trening for hele kroppen.

TABATA
TABATA er høyintensitets intervalltrening. Vi jobber i intervaller på 20 sekund , 10 sekund pause. Totalt 8 sett - 4 min i hver blokk. Vi lover deg at her får du trent hele kroppen i løpet av 16 minutter. Vi kjører en kort oppvarming og gjennomgang av øvelsene før vi kjører i gang. Let´s WORK OUT!

AKTIVSIRKEL
Er du klar for å gi alt? AktivSIRKEL er stasjonstrening som inneholder både kondisjons- og styrkeøvelser. Dette er en klasse med høy intensitet. Instruktøren og de andre deltakerne vil garantert gi deg det du trenger for å yte maks. Her er det bare å ta med godt humør og innsatsvilje.

SLYNGE
Denne effektive treningsøkten der vi jobber med slynger bør prøves. Fokuset er på økt kroppsbevissthet og funksjonell styrke. En treningsøkt du garantert kjenner resultatet av. Instruktøren vil vise hvordan du lett kan tilpasse øvelsene slik at du får maksimalt utbytte av treningen og slik at treningen kan passe alle.

AKTIVCROSS
Klar for en real treningsøkt? AktivCROSS er trening med funksjonelle øvelser, utført i kontrollerte former, med høy intensitet over kort tid! Vær klar til å KLINE MAX!

BASISBALL
Basistrening med fokus på funksjonell styrke med BasisBall. BasisBall tar for seg allsidig trening av hele kroppen. Du blir sterk og bygger opp rå fysikk! Enkel, hardt og utfordrende klasse.

BODYSTEP
Denne stepklassen fra Les Mills er den optimale treningen for rumpe og lår. Vi vet at denne steptimen er effektiv. Ved hjelp av enkle trinn på step, god musikk som gir ekstra energi, så vet vi at forbrenningen settes i høygir! Du får alternativer underveis, både tyngre og lettere slik at klassen kan tilpasses deg.

BODYCOMBAT
Denne energiske timen er inspirert av martial arts og inneholder elementer fra flere forskjellige disipliner som karate, boksing, taekwondo, thai chi og muay thai. Den drivende musikken og instruktørene som sterke rollemodeller vil ta deg slående og sparkende gjennom timen. Dette er intensiv kondisjonstrening, her forsvinner kaloriene!

BODYPUMP
The fastest way to get in shape... BODYPUMP er styrketreningsklasse med vektstenger, Mange repetisjoner og lav belastning fører til at du forbrenner fett og utvikler styrke. God musikk og koreografi sammen med inspirerende instruktører vil hjelpe og motivere deg til å få de resultatene du ønsker.

BODYATTACK
BODYATTACK er trening som bygger styrke og utholdenhet. Denne høyintensitets- intervalltreningen kombinerer aerobicbevegelser med styrke og stabiliseringsøvelser. Energisk instruktør og kraftfull og fengende musikk gir alle en real treningsøkt. Her skal det jobbes!

365-RUN/UTE
Dette er en effektiv løpeøkt i gruppe som foregår utendørs. Økten vil variere fra gang til gang. Denne timen er for alle og tilpasses av instruktør til hvert enkelt nivå. Møt opp i resepsjonen!

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler