August 2023

Prisjustering 1.9.2023

 

Vi er glade og takknemlig for at du er medlem hos oss i Aktiv365. Hver dag gjør vi en innsats for at du skal kunne yte litt ekstra på trening, og vi jobber kontinuerlig for å gi deg et best mulig tilbud og miljø. Hos oss skal du ha den gode opplevelsen! 

Som vi alle kjenner til har det i det siste året vært en kraftig prisøkning på mange varer og tjenester. Også vår bransje har merket dette, bl.a. i form av høyere husleie, økte strømpriser og høyere leverandørkostnader. 

Dette gjør det nødvendig å øke prisen på våre medlemskap noe, slik at vi kan fortsette å tilby deg de samme gode treningsopplevelsene hos oss. I høst vil vi derfor øke vår ordinære månedspris med 20 kr. Prisøkningen gjelder alle våre medlemskap, men vi ønsker ikke at noen skal justeres over ny ordinærpris, så for noen vil prisøkningen bli noe lavere. Dersom et medlem har en pris som er lavere enn ordinær pris vil den ikke justeres med mer enn 6,9%. Dersom du har familieavtalene vil disse økes til kroner 1099 og 1499.

Dette vil generelt ha virkning f.o.m. september 2023 (trekkes i august), men gjøres ikke gjeldene i perioden du evt har en prisgaranti*

*perioden hvor man har fått en kampanjepris ved oppstart, f.eks. kr 299,- i 3 måneder.

Ved å logge inn på Min Side  kan du til enhver tid se din gjeldene pris:
 Min Side

Spørsmål og svar:

 

Må jeg gjøre noe i forbindelse med dette? 

Om ditt medlemskap betales via Avtalegiro bør du påse at beløpsgrensen er satt tilstrekkelig høyt så ikke trekket blir avvist, og som kan medføre purreomkostninger. 

Du kan administrere dette i egen nettbank. 

Om abonnementet ditt betales via repeterende korttrekk, eller om du mottar faktura hver måned, trenger du ikke foreta deg noe. 

Gjelder prisøkningen også årlig administrasjonsavgift? 

Nei 

Gjelder prisøkningen bedriftsavtaler? 

Ja, men vi har ulike bedriftsavtaler og det vil være ulikheter for ulike avtaler. Bedrifter kan sende mail til senteret ved spørsmål så vil de besvares av kundesenteret så fort som mulig.

Hvordan kontakter jeg mitt senter? 

Kontaktinformasjon til våre sentre finner du her: https://www.aktiv365.com/treningssentre-bergen/

 

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler