Vi er dessverre pålagt stengt fra 06.november kl 23.59 t.o.m  6.desember

 

Praktisk informasjon om ditt medlemskap:
Alle betalinger for medlemskap fryses i perioden vi holder stengt. Avtalegirotrekk/faktura som sendes ut i november blir redusert tilsvarende 14 dagers medlemskap. Du skal ikke foreta deg noe for å fryse ditt medlemskap, dette vil gå automatisk. Du må ikke slette din avtalegiro!
Oppdatering: Perioden er forlenget med ytterligere 14 dager. Ditt medlemskap vil fortsatt være fryst inntil vi åpner igjen, uten at du som medlem trenger å foreta deg noe. Vi reduserer trekket som går i desember for å kompensere dette.

For medlemmer av Aktiv365 Arna: Trekket i november var allerede sendt når vi måtte stenge. Derfor vil hele reduksjonen gjør på trekket i desember. Betaling i november var derfor som normalt.

Vi har etter vi fikk åpne 15.juni hatt smittevern som aller høyeste prioritet! Ingen smittetilfeller har oppstått på noen av våre sentre i Aktiv365, og vi er svært stolte over den innsatsen som har vært lagt ned blant våre ansatte og medlemmer  Tusen takk!

Fysisk aktivitet og folkehelse går hånd i hånd. Vi synes det er fortvilende å måtte holde stengt når vi vet hvilke helsemessige fordeler (fysisk og psykisk) trening fører til for våre medlemmer. Vi forstår samtidig alvoret og fokuset er nå på at alle holder seg friske og raske fremover!

Vi vil de neste dagene planlegge for alternativ trening for våre medlemmer. Følg med oss her på sosiale medier og hjemmesiden vår aktiv365.com for oppdateringer!

Vi håper og tror dette blir kortvarig, og gleder oss til å se dere igjen på trening snart

Stor hilsen fra alle oss i Aktiv365!

Ønsker du å støtte oss ved å kjøpe gavekort på 14 dagers medlemskap til en venn?

 

Vi mottar mange henvendelser fra våre medlemmer som ikke ønsker å få sine betalinger redusert. Alle medlemskap vil uansett bli fryst og betalingsfri i stengt periode. Hvis du allikevel ønsker å støtte oss, gjør det gjerne ved å kjøpe et 14 dagers medlemskap som du kan gi bort! Det kan nå kjøpes for ca 50% av gjennomsnittlig månedspris, 250kr (ordinært 490kr).

Kjøp av gavekort kan gjøres ved å følge linken under (passordet ditt er det samme som i appen). Gavekortet kan også kjøpes i appen! Klikk på Verdikort i menyen.


Kjøp gavekort online her!

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler