Hot Yoga og Hot Stretch, nå på Aktiv365 Paradis!

Klimaet her i Bergen kan være kaldt og guffent - på Aktiv365 Paradis kan du nå komme inn i varmen og få en deilig trening i 30-40 grader.
Mandag 17. oktober åpnet vår nye sal, Balanse og vi er klar for HOT YOGA og HOT STRETCH. Disse timene vil kjøres i oppvarmet rom og temperaturen vil være mellom 30 og 40 grader. 
Varmen har en terapautisk effekt fordi den øker blodsirkulasjonen til alle deler av kroppen. Ved at kroppen blir god og gjennomvarm kan du komme dypere inn i bevegelsene, tø¸ye og strekke mer og få enda bedre effekt av ø¸velsene og bevegelighetstreningen. Varmen gjør at dette også er skånsomt for muskler og ledd. 
Varmen er påvist svært gunstig for mennesker med revmatisme, personer med ryggsmerter, nakkesleng, ischias, migrene, utbrenthet, frosne skuldre eller om man bare er generelt anspent i kroppen. 
Formålet med HOT YOGA er å gjø¸re kroppen sterk, fleksibel og utholdende, i tillegg bruker vi tid til avspenning og velvære. En treningsø¸kt for kropp, sinn og sjel.
Formålet med HOT STRETCH er å øke bevegelsesutslag i ledd. Denne timen kan gjerne kombineres med en annen gruppetreningstime og er perfekt om du ø¸nsker å bli mer fleksibel eller om du vil forebygge skader.
 

Se timeplan for tidspunkter.

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler