Velg blant en av våre populære gavekort, eller velg gavekortverdi selv

 

Behandlinger - Aktiv 365

BAD NORWEGIAN utvikler hudpleie- og livsstilsprodukter for menn. I samarbeid med disse "bad boysa" har vi utviklet behandlinger med fokus på gutta! 

TIME-OUT    I      40 min    I     690 kr

Når du er ferdig her er du klar for nye utfordringer! Massasje av hodebunn, ansikt, nakke, skuldre og armer. Ansiktsrens etter barberprinsipper, og du får nyte Bad Norwegians chilli- og ingefærshot!

Aromamassasje   |   80 min   I    kr 1090,-

Vi bruker Kerstin Florians aroma ”äkta” massasjeoljer. Terapeuten legger vekt på rolige dype massasjegrep som bringer frem velbehag i enhver stresset kropp. 80 min inkluderer ansikt- og hodebunnsmassasje 

Signatur Caviar Ansiktsbehandling     |   80 min    I            kr 1590,-

De reneste og mest eksklusive ingredienser er plukket ut til denne behandlingen. Huden vil virkelig få seg en vitaminbombe som forebygger aldring og bygger opp hudstrukturen igjen. Hånd-, fot-, og hodebunnsmassasje, ansiktsrens, enzympeeling, akupressurmassasje, konturoppløftende massasje, to spesialmasker, og ampullebehandling er inkl i denne behandlingen.

Ginger Renewal                 |    80 min          I      kr 1390,-  

La ingefærens helende og varmende egenskaper virke forfriskende og nærende i denne deilige behandlingen for hele kroppen, med massasje av hode, rygg, nakke og skuldre.

Drøm av lavendel    I         80 min  I            kr 1390,-

Ja, det er en drøm. Herlig dobbelskrubb med eucaluptus og mineralsalter, varme lavasteiner som danser over ryggen og terapeutiske hender som lindrer og pleier. I denne behandlingen er total avslapning hovedfokus. Vi vasker av skrubben med varme dampede kluter, sprayer hele kroppen med sval lavendel spray og masserer rygg, nakke, hodebunn og føtter. Så kan du drømme deg bort til lavendelengene i Frankrike.

Valgfritt beløp! Se gjerne vår oversikt over behandlinger for å finne ønsket beløp.

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler