Alle behandlinger kan utføres som duo- eller enkeltbehandlinger. Alle priser gjelder per person. 

SPA365 signaturbehandling inkludert lunsj   |   5timer  I    kr 3900,-
Nyt hele dagen hos oss. Behandlingen pleier deg fra topp til tå og velværeopplevelsen er total. Behandlingen starter med en spirulina energizing opplevelse,- en kick start! Vi fortsetter med en ansiktsbehandling tilpasset din hud (Correcting eller Caviar facial). Behandlingen avsluttes med en velgjørende pedikyr eller manikyr inkl. lakk. 

Spa eksklusive   |    3x 50 min  I    kr 2500,-
En klassiker! I denne behandlingen får du 50 min kroppspeeling med kurbad, 50 min massasje og 50 min ansiktsbehandling. 

Aroma spa   |   2t 20 min  I   kr 2000,-
En av våre beste gavetips! Behandlingen starter med at du får velge en olje som passer deg, denne oljen brukes gjennom behandlingen som en rød tråd. Behandlingen består av en herlig kroppsskrubb, etterfulgt av et urtebad, aromainnpakning inkl ansiktskur og herlig aromamassasje. 

Med baby i magen   |    2t 20 min  I     kr 2000,-
Kanskje det nærmer seg, eller du har litt ventetid igjen? Vi korter ned ventetiden med deilig avslappende massasje, ansiktsbehandling og en fotbehandling.
Vi synes det er viktig at du som gravid får best mulig utbytte av tiden hos oss, derfor blir vi enige med deg om hvilke elementer vi skal legge mest vekt på i behandlingen din. 

Mor og datter   |    2t 20 min  I   kr 2000,- per person
Samspill og kontakt. Kom og nyt en opplevelse sammen. Behandlingen består av ansiktsbehandling med rens, skrubb, massasje og maske. Fotbehandling og avspennings massasje utgjør prikken over i´en i denne behandlingen. 

Par i Hjerter    |    2t 20 min    I    kr 2000,- per person
Del en av livets mange gleder med en du er glad i. To terapeuter står klare til å gi dere en uforglemmelig opplevelse for både kropp og sjel. Behandlingen starter med en deilig kroppsskrubb etterfølgt av urtebad. Moor mud-leire fra Ungarn utgjør en velgjørende kroppsinnpakning før vi avslutter det hele med aromamassasje. La sansene få fritt spillerom!

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler