Muskelterapi
Tar utgangspunkt i en dyp klassisk massasje, med vektlegging på triggerpunktbehandling og muskeltøying. Det jobbes med å løse opp spenninger i musklaturen som forårsaker smerter i feks rygg, skuldre, nakke, hofter og knær.

Idrettsmassasje
En spesifikk dyp massasje. Behandling som hjelper til med restitusjon etter trening og bearbeider belastninger. Er også med på å øke prestasjonsnivået.

Priser
25 min: 495 kr
50 min: 820 kr
80 min: 1090 kr

Paradis
Behandlingene utføres av Muskelterapeut / Massasjeterapeut  Anne Dybevåg. Hun er utdannet ved Axelssons Body Work School og Bergen Behandling senter for Ledd og Muskelsmerter. Hun har over 20 års erfaring og hennes spesialitet er å jobbe med muskulære problemer i rygg, nakke, skuldre og armer. Anne har selv bred idrettsbakgrunn, innen turn, fotball, ski og sykkel. Anne jobber som instruktør på Aktiv365.
annedybevag@aktiv365.com

Straume
Behandlingene utføres av muskelterapeut/ massasjeterapeut Stian Aase, sertifisert gjennom NCBTMB. Utdannet i grunnmedisin, aromaterapi, TCM akupunktur, akupressur og kostveileder. Han har jobbet som muskelterapeut siden 2011, og har jobbet mye med rygg, nakke og skulderproblematikk, samt idrettsskader. Lang erfaring innenfor idrett i kampsport, thai chi, løping, basketball og styrketrening. Jobber som personlig trener og instruktør.

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler