Chakra massasje 60 min - 940,-

Massasjen kan i stor grad oppleves som fysisk klassisk massasje, men det er energisystemet med chakra, meridianer(energibaner) og aurafelt som ligger til grunn for massasjeformen. Chakra benyttes som ett verktøy for å stimulere og balansere energien i kroppen vår med fokus på dyp avspenning, velvære, økt vitalitet og du blir mer hel. Massasjen utføres av mannlig terapeut.

Aromamassasje   |   50/80 min   I    kr 870,- / 1150,-
Vi bruker Kerstin Florians aroma ”äkta” massasjeoljer. Terapeuten legger vekt på rolige dype massasjegrep som bringer frem velbehag i enhver stresset kropp. 80 min inkluderer ansikt- og hodebunnsmassasje 

Klassisk massasje   I   25/50 min kr 590,- / 870,-
Klassisk massasje kombinerer mange ulike teknikker, fra lette strøk til dyptvirkende knaing. Det gjør at denne typen massasje er veldig effektiv ved stive muskler og stressnakke. 

Massasje for gravide   |   50 min  I  kr 870,-
Massasje lindrer smerte og roer ned stress ba?de for mor og barn. Har mor det godt, vil også barn føle seg avslappet. Vi bruker olje tilpasset gravide og masserer verkende føtter, korsrygg, nakke og skuldre. 

Bambusmassasje | 60min | 1050,- 
Massasje med varme bambuspinner gir en dyptgående, sirkulasjonsøkende og avslappende effekt. Passer for deg som ønsker å komme dypt i muskulaturen og/eller bare ønsker en unik massasjeopplevelse.

Bambusmassasje | 80 min | 1200,- 
Kombinasjonen med varme bambus pinner og teraputiske hender gjør dette til en unik massasjeopplevelse. Passer for deg som ønsker en dyp massasje og/eller bare er på jakt etter en fantastisk massasjeopplevelse. Inkl også ansikt og hodebunssmassasje.

Massasje inkl. ansiktskur   |   80 min  I  kr 1250,-
Herlig massasje av hele kroppen avsluttes med en forfriskende ansiktskur bestående av ansiktsrens, maske, hodebunns- og ansiktsmassasje. 

For deg som trenger massasje ofte (1-2 ganger i uken) kan vi tilby rabatterte klippekortløsninger. Be din terapeut om anbefalinger.

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler