Energizing Spirulina   |    80 min   I     kr 1390,-  
Opplev en stimulerende saltskrubb med eterisk olje for å avgifte og stimulere blodsirkulas­jonen. Kroppen pakkes inn i spirulinaalger og blir deretter strammet opp og tonet med en oppkvikkende kroppsmassasje.

Ginger Renewal    |    80 min   I      kr 1390,-   
La ingefærens helende og varmende egenskaper virke forfriskende og nærende i denne deilige behandlingen for hele kroppen. Herlig dobbelskrubb med eucaluptus og mineralsalter, varme lavasteiner som danser over ryggen og terapeutiske hender som lindrer og pleier.

Drøm av lavendel    I     80 min  I     kr 1390,-
Ja, det er en drøm. Herlig dobbelskrubb med eucaluptus og mineralsalter, varme lavasteiner som danser over ryggen og terapeutiske hender som lindrer og pleier. I denne behandlingen er total avslapning hovedfokus. Vi vasker av skrubben med varme dampede kluter, sprayer hele kroppen med sval lavendel spray og masserer rygg, nakke, hodebunn og føtter. Så kan du drømme deg bort til lavendelengene i Frankrike.

Kerstin Florian signaturkroppsinnpakning  I   50 min  I    kr 850,- 
Velg mellom to ulike innpakninger. Innpakningene er unike på hver sin måte og sin egne virkning.

Ungarsk leireinnpakning
Med et innhold på 35% mineraler er moor mudmasken som skapt for underernært hud. Masken peeler og tilfører huden alle de viktige mineralene som huden ofte tørster etter. Inkluderer en herlig ansiktkur med massasje av ansikt og hodebunn. Passer perfekt for deg med muskel og leddplager, psoriasis og andre hudplager.

Aromainnpakning
Velg ut din eteriske olje og la alle sansene få oppleve oljenes effektive virkning på kropp og sjel. En velgjørende ansiktskur hører også med til herligheten. Passer for deg med tørr hud.

Kerstin Florians signaturskrubb I   30 min   I    kr 650,-
Herlig og effektiv dobbelskrubb av kroppen. Mineralsalter eller pimpstin polerer huden glødene og vital. Urter og pleiende ingredienser smører og tilfører fuktighet. Kjempefin behandling før og etter sommeren eller når en rett og slett har falmet litt i kantene.
Velg mellom:
- Tyrkisk skrubb
      - Kraftig skrubb med mineralsalter og eucalyptus
- Kamilleskrubb
       - Mildere skrubb med pimpsten og kamilleurt.

Kurbad med urter  I    20 min    I      kr 495,-
Synk ned i en verden av deilige urter og vannets helbredende egenskaper. Du velger selv din urte. Legg hodet tilbake og la luftboblene blåse bort spenninger som varm bris en sommerdag. Fin i kombinasjon med massasjebehandlinger. Passer også for to personer.

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler