Shellac på hender/føtter    |    40 min   I     kr 550,-
Shellac er en hybrid neglelakk. Dvs en blanding mellom vanlig lakk og kunstmateriale. Den har ingen tørketid, riper ikke og holder en fantastisk glans. Vi gjør en rask tilrettelegging på neglene dine før vi legger lakk. Trengs mer stell på hender/føtter må det bestilles i tillegg. 

Manikyr med Kamille    |     50 min   I    kr 550,-
Velpleiende håndbehandling med skrubb og massasje, samt negleolje og neglefiling. (ønskes lakk, bestilles dette i tillegg) 

Medisinsk fotpleie     I     60 min     I    kr 690,-

Denne fotbehandlingen utføres av autorisert helsepersonell (fotterapeut) som har dyptgående kunnskap om fotens anatomi. Dette er behandlingen for deg som har vonde ben, inngrodde negler, torner, hælsprekker og feilstillinger i foten. (Ønskes Shellac må dette bestilles som tillegg).

Pedikyr |     50 min   I      kr 650,-
Oppfriskende stell av slitne og trette føtter. Inkluderer fotbad, filing av hard hud og negler, avslutter med skrubb og massasje. Ønskes shellac, bestilles dette i tillegg.

Tillegg for shellac    |    15 min   I      kr 280,-    
Tillegg for fransk shellac  I    15 min   I      kr 350,-

Shellac er en hybrid neglelakk. Den skader ikke neglene og holder på lengre enn vanlig lakk. Shellac finnes i mange ulike farger og den har 0 tørketid. dvs at når vi har lekket ferdig, så kan du trygt bruke neglene uten å være redd for at lakken blir ødelagt. Om du ønsker lakk med til din vanlige manikyr eller pedikyr bestiller du denne i tillegg.

Gelenegler - 60 -120 min - nytt sett 790kr / refill 690kr

Permanent neglebehandling med gele. Uføres av negeldesigner.

Kun på Straume!

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler