Medlemsfordeler i Aktiv365 Trening og Spa

Sport Norge
 

Som medlem av Aktiv365 får du 15% rabatt på ordinære varer ved fremvisning av medlemskort. 

Rabattene gjelder i følgende av Sport Norges butikker (tidligere MX Sport): Laguneparken, Sotra, Sletten, Åsane, Askøy, Os og Knarvik.

Gjelder ikke tilbudsvarer, kampanjevarer og skipakker.

Kokstad bilpleie service AS
 

Som medlem av Aktiv365 får du 15% rabatt ved fremvisning av medlemskort. 

iSushi

 

iSushi gir våre medlemmer 20% rabatt både ved besøk i restaurant og gjennom deres nettbestilling. Benytt kode «aktiv365» ved nettbestilling og fremvis medlemskort / innlogget side på aktiv365 appen ved besøk i restaurant. Rabatt gjelder på ordrer som blir hentet og i restaurant og kan ikke kombineres med kampanjer og andre rabatter.

iSushi er lokalisert i nærheten av sentrene våre og du finner dem på:
Paradis, Nesttun, Råstølen, Minde, Sartorparken, Fyllingsdalen og i Åsane.                                                  

Bodytuning

 

"Hva er linken mellom NASA, Manchester City, FC Barcelona og Body Tuning i Bergen? Nå kan DU få behandlinger i apparater tilsvarende det de store fotballklubbene tilbyr sine stjerner, med teknologi utviklet av NASA. Som medlem av Aktiv365 får du 20% rabatt på utvalgte klippekort ved fremvisning av medlemskort ved betaling. 

Du finner oss sentralt på Nesttun. Følg med på hjemmesiden vår etter sommeren for å vite hvor vi åpner neste lokasjon. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og kampanjer.

Vi har gleden å meddele at vi har fått til en avtale med Domino's pizza, der Domino’s tilbyr alle medlemmer hos oss en fast rabatt på 20% på all mat fra ordinær meny.

Rabattkode: «aktiv365»

Du må han profil på dominos.no for å kunne bruke rabatten. Medlemsbevis (eks innlogget side i appen) må kunne fremvises på forespørsel ved henting. Rabattkoden kan ikke kombineres med andre tilbud/kampanjer eller deals. Gjelder kun take away.

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler