Stillhetens magi

Kurset som hjelper deg å:

-Dempe stresset i en travel hverdag

-Ta bedre vare på deg selv

-Oppleve økt velvære og ro

Vi har fokus øvelser og teknikker som gir avspenning i kropp og sinn. Disse kan også anvendes til hjemme.

--------------------------------------------------------

Kursets innhold

  • Pusteteknikker / pusteøvelser

Gjennom kurset blir du bevisst på hvordan du puster i hverdagen i ulike situasjoner. Gjennom enkle pusteøvelser optimaliserer vi pustemønsteret. Pusteøvelsene gir også god avspenning.

Kursveileder:

Sissel Tangerås fra Aktiv365. Utdannet sykepleier, gestaltveileder og pusteteknikkveileder. Hun har i tillegg lang erfaring i treningsbransjen.

  • Mediyoga

MediYoga er en terapeutisk yogaform som tar utgangspunkt i klassisk Kundaliniyoga. MediYoga er en yogaform som passer for alle med sine rolige, enkle øvelser med fokus på pust og meditasjon. Øvelsene kan også utføres sittende på stol.

I dag er MediYoga inkludert som behandlingsmetode ved flere sykehus både i Sverige, USA og Norge. Det foreligger flere studier på MediYoga med gode resultater både i forhold til stress, høyt blodtrykk og hjerterehabilitering.

Kursveileder:

Ingunn er utdannet fysioterapeut og har i tillegg idrett mellomfag fra NIH. Hun har sin yogautdanning fra Global Yoga og MediYoga Norge.

  • Myk yang og yin yoga, Eteriske oljer og Yoga Nidra

Her vil du oppleve myk yang og yin yoga, helt enkelt og med fokus på pusten. Du vil få en enkel innføring i eteriske oljers virkning og bruk, og ved å benytte de eteriske oljene under timen forsterkes inntrykkene og virkningene til å gi en dypere kobling mellom kropp og sinn.

Avsluttes med Yoga Nidra: 

Yoga Nidra er en avspenningsteknikk som praktiseres liggende i ca 30 min. På sanskrit betyr ordet Nidra; søvn. Yoga Nidra omtales derfor som yogisk søvn.

Yoga Nidra gir en tilstand mellom søvn og våkenhet og kroppen går inn i en dyp form for avspenning. Yoga Nidras mål er å skape en større bevisst tilstedeværelse. 

Kursveileder:

Vivian er utdannet siviløkonom og hudpleier. Startet første yogautdanning i Sverige i 2004, men hovedutdannelse fra Yogaskolen i Oslo gjennom 4 års studie.

Onsdager kl 20-21.15

11 nov Sissel

18 nov Vivian

25 nov Ingunn

2 des Sissel

9 des Vivian

16 des Ingunn

Pris for 6 kurskvelder  kr 900 medlemmer, 1200 for ikke medlemmer.

Påmelding til sissel@aktiv365.com

Kurssted:
Aktiv365 Prana

Påmelding

Informasjon

Kursstart: 11. November 2020

Kursslutt: 16. December 2020

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler