Kurs og aktiviteter i Aktiv365

Aktiv fritidsordning (AFO)

På AFO kan barne lære seg å svømme og delta i flere idretter innenfor vanlig SFO-tid. De får delta i allsidig aktivitet, blant annet yoga som kan bidra til å øke konsentrasjonen. Vi har AFO tilbud fra mandag til torsdag kl 13.00 – 15.45 (aktivitetene begynner kl 14.00) Vi tar i mot barn fortløpende.
Linken til påmelding: https://www.deltager.no/afo_aktivfritidsordning

Mer info: afo@aktiv365.com

Svømmekurs for barn

Våre populære svømmekurs er lagt opp etter Norges Svømmeforbunds svømmemerker og progresjonsmønster, og holdes av toppkvalifiserte instruktører. Her kan barna legge en god base for å bli trygge og dyktige svømmere. Aktiv365 tilbyr vann, hval, skilpadde, pingvin og selunge som er de fem første kurstyper i progresjonsrekken. Ved påmelding får du en oversikt over akkurat de kurstypene for at du skal kunne velge kurset som er best tilpasset ditt barn. Husk at barn på kurs tilpasset deres eget nivå har størst glede og progresjon. 

Ved spørsmål, kontakt kursansvarlig Kay Rott: sk@aktiv365.com / 94887238

Svømmekurs for voksne

På dette kurset skal voksne ha mulighet til å lære seg grunnleggende teknikk for crawl, samt øvelser og leker for selv å kunne videreutvikle svømmeteknikken etter endt kurs. Dette kurset er også en utmerket mulighet til å bli med i gruppen Aktiv365 Triathlon. Dette kurset er ikke egnet for voksne med vannskrekk. Ta kontakt om du ønsker personlig trener for svømmetrening.

Ved spørsmål, kontakt kursansvarlig Kay Rott: sk@aktiv365.com / 94887238

Tenniskurs for barn og ungdom

Vi arrangerer tenniskurs for barn fra 5 – 18 år. Vi har nesten 150 barn på vår tennisskole og er alltid glad til å ta i mot nye tennisspillere. Undervisning foregår i små grupper og elevene er delt på alder og nivå. Vi blir kjent med alle og tilpasser treningen til alle behov! Nye kurs starter i august og januar. Påmelding starter cirka 2 måneder før kursoppstart.

For mer info om tennis tilbudet vårt ta kontakt med: tennis@aktiv365.com

Tenniskurs for voksne

Det er aldri for sent til å lære en ny idrett. Tennis er en fantastisk idrett som mange blir hektet på. Idretten er også en av de sunneste i verden og i tillegg til mestring og helsegevinst har du det morro mens du trener! Vi har over 80 voksne i vårt program og vi tar gjerne en prat med deg før du melder deg på slik at vi velge et kurs som passer ditt behov. Nye kurs starter i august og januar. Påmelding starter cirka 2 måneder før kursoppstart.

For mer info om tennis tilbudet vårt ta kontakt med: tennis@aktiv365.com

Sommerleir

Vi arrangerer SOMMERLEIR for barn (6 – 14 år) hver sommer i de siste 20 år! Leirene har blitt veldig populære og barna kommer ofte tilbake år etter år. Vi underviser tennis, svømming, yoga, dans, turn, innebandy og andre idretter. Ta kontakt med oss for mer informasjon om den mest allsidige sommerleiren i byen!

For mer info ta kontakt med: tennis@aktiv365.com 

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler