Aktiv365 kjøper Sprek og blid Arna (S&B Arna)

(Bergen, 31. mai 2018) Aktiv365 og investeringsselskapet OT Invest kjøper S&B Arna, som dermed blir det 8. treningssenteret i Aktiv365-kjeden.

- Våre sentre i Bergen og omegn merker økt etterspørsel og gjennom kjøpet av S&B Arna øker vi medlemsmassen vår betydelig samtidig som vi kan gi et enda bedre tilbud til våre eksisterende medlemmer, sier Sissel Tangerås, eier i Aktiv365.

-Vi ønsker å ta godt vare på alle som trener eller jobber på S&B Arna i dag, og opprettholder det populære treningstilbudet i lokalmiljøet både for eksisterende og nye medlemmer, sier Tangerås. I tillegg ønsker vi å styrke tilbudet på kort sikt, bl.a. ved et enda bredere gruppetilbud.

- Det har vært helt sentralt for oss å finne en ny eier som både er langsiktig og profesjonell. Videre har det både for oss og Aktiv365 vært helt essensielt at nøkkelpersonell i Arna blir med videre når S&B Arna nå blir en del av Aktiv365-kjeden. Vi er trygge på at de vil ta svært godt vare på både ansatte og medlemmer, sier Arne Eilertsen og Thomas Ølnes, eier av S&B Arna. Thomas Ølnes vil fortsette som senterleder og fortsatt ha en eierpost på 9% i det nye selskapet, Aktiv365 Arna AS.

Kontaktpersoner:

Sissel Tangerås, eier i Aktiv365, mobil 922 18 018, sissel@aktiv365.com   

Arne Eilertsen, styreformann Sprek og blid Arna, 971 90 531, arne@bergenpt.no

Fakta om Aktiv365

Aktiv 365 er en av de største treningskjedene i Hordaland med følgende 8 sentre: Paradis, Straume, Sandsli, Arna, Kokstad (xpress), Kråkenes (xpress), Os (xpress) og Yoga365. I tillegg tilbyr Aktiv365 følgende tjenester: Personlig trener, styrketrening, gruppetrening, sykkel, senior/65+, Yoga/hot yoga, basseng, tennis, squash og spa i tillegg til kurs innen trening.

Fakta om Sprek og blid Arna

Sprek og blid Arna har vært en del av Sprek og blid-kjeden siden oppstart i 2016. På kort tid har senteret vokst til å bli en viktig aktør i bydelen hvor man tilbyr et bredt spekter av aktiviteter innen styrketrening, gruppetrening, barnepass og personlig trening. Senteret er lyst, luftig og tidsriktig innredet og har valgt markedets beste treningsutstyr.

1

Hva vil skje med medlemmene på Sprek og blid Arna?

Medlemmene ved Sprek og blid Arna vil fortsette trening som før, i tillegg til at de uten ekstra kostnad får adgang til 6 av de andre sentrene som Aktiv365 driver. For å benytte Yoga365 tilkommer det en ekstra kostnad.

 

Kan medlemmene på Sprek og blid Arna begynne å trene på Aktiv365s sentre

Ja! Allerede fra og med 18.06.18 kan medlemmer av Sprek og blid Arna benytte alle tilbudene på Aktiv365 Paradis, Straume og Sandsli i betjent åpningstid. Man kan bl.a. benytte svømmebasseng (inkl familiesvømming), tennis og squash på Aktiv365 Paradis. Alt du trenger å gjøre er å vise ditt medlemskort i resepsjonen.

Etter 01.08.18 kan medlemmer også benytte sentrene på Kokstad, Kråkenes og Os.

2

Kan Aktiv365-medlemmer begynne å trene i Arna?

Nei, medlemmer av Aktiv365 må vente til 01.08.18 før man også kan benytte treningssenteret i Arna

3

Når blir Sprek og blid Arna til Aktiv365 Arna?

Den formelle overtakelse skjer 01.08.18. Fra og med 01.08.18 kan ikke medlemmer av Sprek og blid Arna trene på andre Sprek og blid-sentre (som en del av sitt medlemskap)

4

Hva skjer med de ansatte på Sprek og blid Arna?

Driften ved Sprek og blid Arna fortsetter som før med alle ansatte.

5

Hvor mye har Aktiv365 betalt for Sprek og blid Arna?

Salgssummen er ikke offentlig.

 

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler