Aktiv365 holder alle sine sentre midlertidig stengt i perioden frem til 13.april.

Etter pålegg fra myndigheten holder Aktiv365 sine sentre stengt tom 13.04.2020. Vi støtter fullt opp om den beslutning som er fattet av Regjeringen og vil gjøre det vi kan for å være med å bekjempe spredning av covid-19.

Hva betyr dette for deg som er medlem i Aktiv365?

  • Alle sentre er midlertidig stengt tom 13.april, eller inntil ny informasjon kommer.
  • Ditt medlemskap settes automatisk på vent i denne perioden. Dette betyr at du som medlem ikke skal gjøre noe aktivt i form av å stoppe/slette krav som er sendt til forfall.
  • Krav med forfall i mars vil bli gjennomført som normalt, men du som medlem vil få trening til gode.
  • Treningsperiode vil bli lagt til gode på slutten av din medlemsperiode

Vanlige spørsmål

Når kan jeg trene igjen?
Svar: Vi holder stengt til og med 13.april. Vi vil holde deg løpende oppdatert på denne siden

Hva skjer hvis myndighetene pålegger Aktiv365/treningssentre å holde stengt etter denne 13.april?
Aktiv365 vil etterkomme de pålegg som myndighetene fastsetter. Hvis det blir en forlengelse av perioden vil vi komme tilbake til håndtering av ditt medlemskap.
Vi står i en krevende situasjon hvor vi forsøker å redde arbeidsplassene til våre ansatte (hvorav 95% per i dag er permitterte), sørge for å kunne gi deg som medlem et fullkomment treningstilbud samt å sørge for at du som medlem får kompensasjon for den tiden vedtak om stenging foreligger.
Vi ber om at du ikke stopper/avslutter ditt medlemskap, vi vil komme tilbake med informasjon i god tid før neste trekk (20.04)

Jeg har lyst til å støtte Aktiv365/treningssenterbransjen. Hva kan jeg bidra med?
Det aller beste du kan gjøre for Aktiv365 (eller hvis du er medlem hos en konkurrent) er å ikke si opp ditt medlemskap. Vi lover at vi vil gjøre alt vi kan for å ivareta deg og dine interesser, samtidig som vi gjør det vi kan for å sikre videre drift.

Hva skjer med de ansatte?
Aktiv365 sitt mål er at alle arbeidsplasser skal bevares og fortsette når denne perioden er over. Permitteringene er gjort for å sikre dette, samtidig som vi skal kunne møte våre egne løpende betalingsforpliktelser.  

Tilbyr Aktiv365 noe form for treningstilbud i perioden dere holder stengt?
Ja! Vi tilbyr et utvalg av gruppetreningstimer som du kan følge online (hjemmetrening). Tilbudet er økende og du vil se mer etter hvert.
 
Vi setter videre stor pris på alle deres støtteerklæringer, videre blir vi veldig glad for at så mange som mulig deltar på våre livesendinger på Facebook!

Informasjonen på denne siden er sist oppdatert 25.03.2020 kl 14:45

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler