JIPPI - Nå åpner «Yogasenteret» på Møhlenpris igjen.
 
12 mars måtte vi stenge grunnet korona og en periode var vi i tvil om det var forsvarlig (økonomisk) å åpne igjen. Takket være god hjelp fra huseier kan vi med stor glede annonsere at HotYoga365 åpner og samtidig skifter navn til Aktiv365 Prana. 

Senteret er en del av treningskjeden Aktiv365 og medlemskap på "prana" betyr at du kan benytte alle våre 9 sentre. Ved Aktiv365 Prana (prana betyr livskraft/energi) tilbys gruppetrening. Yoga er som før på timeplanen i ulike varianter, men pilates og på sikt styrketimer skal gjøre tilbudet mer fargerikt. 
De siste ukene har vi også gjort små oppgraderinger. Teppet i salen er fjernet og erstattet med flott, ny parkett. Veggene er myknet opp med Aktiv365 sin lune yogafarge og gir en behagelig atmosfære å trene i. Alt ligger til rette for herlige treningsopplevelser.

Vi tilbyr PT yoga og pusteveiledning og har tilrettelagt egne «behandlingsrom» egnet for dette. Tilslutt, men ikke minst kommer vi til å holde spennende kurs og workshops ved senteret. 
 
Følg med på Aktiv365 Prana sin FB og IG så du ikke går glipp av all moroa!
 
Hjertelig velkommen til offisiell åpning mandag 17 august. Timeplanen finner du her: (link til tp). Ikke medlem: ta kontakt med på yoga@aktiv365 så booker vi en plass så du får prøve vår trivelige senter.

Husk å booke din plass på gruppetimen på forhånd. Grunnet retningslinjer knyttet til coronasituasjonen har vi begrenset kapasitet. Retningslinjer for bestilling og avbestilling av timer finner du i vår app

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler