Åpningsdato: Regjeringen planlegger å åpne treningssentrene igjen 15.juni!
Tilbud som holder åpent:
- Vi tilbyr nå gruppetreningstimer utendørs, dette er inkludert for alle medlemmer med aktivt medlemskap, les mer her: Gruppetrening 
- Vi tilbyr også personlig trening utendørs, les mer her: Personlig trening
- Vår spa-avdeling og tennis har også åpnet. Booking i Aktiv365-appen som normalt eller her på nettsiden.
- Våre online gruppetreninger som vi har avholdt ligger tilgjengelig på vår Facebookside: Aktiv365

Kjære medlem

Tusen takk til alle dere som har hatt mulighet til det og ikke har sagt opp eller fryst ditt medlemskap.  Vi er så takknemlige for alle støtteerklæringer vi har fått den siste tiden, og det gleder oss at så mange av dere ønsker å være med å bidra til at vi kan komme oss ut av denne krisen.

Vi gjør i disse dager alt for å sørge for videre drift slik at du har et godt tilbud når du kommer tilbake til oss. Det vi ønsker mest av alt er å levere topp kvalitet i alle ledd til våre medlemmer, samt smilende, glade ansatte med høy kompetanse, nettopp det som vi er så godt kjent for!

Vi lanserte i mars muligheten for være medlemmer som ønsket det å fryse sine medlemskap inntil vi åpner igjen. Per 1. juni ble denne muligheten avsluttet da vi nærmer oss åpningsdato: 15.juni.

Vanlige spørsmål og svar

 • Jeg har lyst til å støtte Aktiv365/treningssenterbransjen. Hva kan jeg bidra med?
  Det aller beste du kan gjøre for Aktiv365 (eller hvis du er medlem hos en konkurrent) er å ikke si opp ditt medlemskap. Vi lover at vi vil gjøre alt vi kan for å ivareta deg og dine interesser, samtidig som vi gjør det vi kan for å sikre videre drift.
 • Hva skjer med de ansatte?
 • Aktiv365 sitt mål er at alle arbeidsplasser skal bevares og fortsette når denne perioden er over. Permitteringene er gjort for å sikre dette, samtidig som vi skal kunne møte våre egne løpende betalingsforpliktelser.  
 • Hvis betalingene går som normalt og ansatte permitteres, vil treningssentre ikke tjene penger på å stenge?
 • Treningsbransjen opplevde umiddelbart en betydelig omsetningssvikt grunnet flere forhold, blant annet masseoppsigelser, samtidig som inntekter fra tilleggstjenester stoppet opp. Det er for bransjens eksistens derfor nødvendig å begrense antall utmeldinger. Alle Aktiv365- medlemmer som ønsket det kunne i perioden 29.mars-1.juni velge å fryse sitt medlemskap.
 • Medlemskapet mitt har vært fryst i den stengte perioden, hvordan er betalingene blitt håndtert?
  De som valgte frys av sitt medlemskap når vi lanserte denne muligheten i mars fikk betalingsfri på avdragene 20.04 og 20.05. På avdraget 20.06 belastes kun 16 dager. Merk at dette gjelder de som fryste medlemskapet sitt i starten av denne perioden, og ikke har valgt å åpne opp igjen sitt medlemskap før juni. Ved registrert frys senere i perioden ble det gitt betalingsfri fra dette ble registrert, og inntil vi åpner 15.juni. 
 • Hva med perioden i mars?
  Perioden 13.-31.mars skrives tilgode på alle medlemskap, uavhengig om de har valgt å fryse medlemskapet eller ikke. Denne perioden gis som friperiode på slutten av kotraktstiden.
 • Hvilke fordeler har jeg som valgte å la medlemskapet løpe i denne perioden?
  Inkludert i medlemskapet er utendørstrening i grupper. I tillegg vil vi dele ut Gavekort på 1 mnd medlemskap som kan gis bort til en som ikke er medlem, samt en egen drikkeflaske som produseres i kun ett opplag som takk for støtten. Frem til vi åpner har du også fri tilgang til online lege- og psykologtjeneste Aktiv365- Frisk . 
 • Jeg ønsker å fryse mitt medlemskap i sommer, er det mulig?
  Alle medlemmer (unntatt medlemmer av Aktiv365 Xpress) som har et 12 måneders medlemskap kan fryse sitt medlemskap 1 måned per kalenderår, gebyr 99kr. For seniormedlemmer (67+) gjelder samme vilkår om medlemskapet har vært fryst i forbindelse med stenging, mens det neste år igjen vil være 3 måneder per kalenderår.
 • Tilbyr Aktiv365 noe form for treningstilbud i perioden dere holder stengt?
  Ja! Vi tilbyr et utvalg av gruppetreningstimer utendørs, og gruppetreningstimer over nett som du kan følge online (hjemmetrening). Tilbudet er økende og du vil se mer etter hvert. Se gjerne egen informasjonsside: https://www.aktiv365.com/index/tren-live/

Informasjonen på denne siden er sist oppdatert  03.06.2020

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler