Åpningsdato: Regjeringen planlegger å åpne treningssentrene igjen 15.juni!
Tilbud som holder åpent:
- Vi tilbyr nå gruppetreningstimer utendørs, dette er inkludert for alle medlemmer med aktivt medlemskap, les mer her: Gruppetrening 
- Vi tilbyr også personlig trening utendørs, les mer her: Personlig trening
- Vår spa-avdeling og tennis har også åpnet. Booking i Aktiv365-appen som normalt eller her på nettsiden.
- Våre online gruppetreninger som vi har avholdt ligger tilgjengelig på vår Facebookside: Aktiv365

Kjære medlem

Tusen takk til alle dere som har hatt mulighet til det og ikke har sagt opp eller fryst ditt medlemskap.  Vi er så takknemlige for alle støtteerklæringer vi har fått den siste tiden, og det gleder oss at så mange av dere ønsker å være med å bidra til at vi kan komme oss ut av denne krisen.

Vi gjør i disse dager alt for å sørge for videre drift slik at du har et godt tilbud når du kommer tilbake til oss. Det vi ønsker mest av alt er å levere topp kvalitet i alle ledd til våre medlemmer, samt smilende, glade ansatte med høy kompetanse, nettopp det som vi er så godt kjent for!

Vi lanserte i mars valgmuligheter for hva man ønsker å gjøre med sitt medlemskap:


Helsetjenesten inkluderer fri bruk av lege og psykolog over nett i den perioden sentrene holder stengt for alle medlemmer som holder sitt medlemskap aktivt.

Trykk her for å velge hva du ønsker å gjøre med ditt medlemskap
 

Vanlige spørsmål og svar

 • Jeg har lyst til å støtte Aktiv365/treningssenterbransjen. Hva kan jeg bidra med?
  Det aller beste du kan gjøre for Aktiv365 (eller hvis du er medlem hos en konkurrent) er å ikke si opp ditt medlemskap. Vi lover at vi vil gjøre alt vi kan for å ivareta deg og dine interesser, samtidig som vi gjør det vi kan for å sikre videre drift.
   
 • Hva skjer med de ansatte?
  Aktiv365 sitt mål er at alle arbeidsplasser skal bevares og fortsette når denne perioden er over. Permitteringene er gjort for å sikre dette, samtidig som vi skal kunne møte våre egne løpende betalingsforpliktelser.  
   
 • Hvis betalingene går som normalt og ansatte permitteres, vil treningssentre ikke tjene penger på å stenge?
  Treningsbransjen opplevde umiddelbart en betydelig omsetningssvikt grunnet flere forhold, blant annet masseoppsigelser, samtidig som inntekter fra tilleggstjenester stoppet opp. Det er for bransjens eksistens derfor nødvendig å begrense antall utmeldinger, og alle Aktiv365 sine medlemmer vil bli kompensert for tiden sentrene er stengt.
   
 • Jeg har allerede sagt opp, men vil heller benytte meg av alternativ 1 eller 2. Er det mulig?
  Ja. Send oss en e-post til post@aktiv365.com og be om å avbryte oppsigelse. Så kan du fritt velge blant de 2 alternativene. 
   
 • Tilbyr Aktiv365 noe form for treningstilbud i perioden dere holder stengt?
  Ja! Vi tilbyr et utvalg av gruppetreningstimer utendørs, og gruppetreningstimer over nett som du kan følge online (hjemmetrening). Tilbudet er økende og du vil se mer etter hvert. Se gjerne egen informasjonsside: https://www.aktiv365.com/index/tren-live/

Informasjonen på denne siden er sist oppdatert 11.05.2020

Trykk her for å velge hva du ønsker å gjøre med ditt medlemskap
 

Bli medlem nå
Og start treningen
Lurer du på noe?
Kontakt oss
Aktiv365 på mobilen
Book timer enkelt med vår app
Personvern
Personvern og informasjonskapsler